023

De här böckerna köpte jag på rean. Det var bara böcker som jag velat köpa sedan tidigare och alla var 40% rabatt vilket var helt ok. Förutom boken längst ner som kommer från Bokbörsen. Det är en bok som försvunnit ur min bokhylla och som jag saknat jättemycket och läste när den kom ut. Den kommer jag snart läsa om. Den stängda boken av Jette A Kaarsbol. Någon som minns den och tyckte om den?

Annonser

7 reaktioner på ”Min bokhög från bokrean

 1. Ja, Den stängda boken tyckte jag mycket om. Jag gav min vidare till mamma. Det konstiga är att jag har en senare bok av Jette i hyllan, sedan flera år, men den är fortfarande oläst.

  Gilla

  1. Känner igen det där, så är det för mig med Donna Tartt. Läste Den hemliga historien och tänker fortfarande på den som en av mina absoluta favoriter. Men har ändå inte läst Den lille vännen som jag har hemma.

   Liked by 1 person

   1. Den hemliga historien tyckte jag om och har länge tänkt att jag ska läsa om den. Har läst hennes Den lille vännen och Steglitsan men de var inte lika bra. Är lite rädd för att läsa om Den hemliga historien för tänkt om jag inte alls är lika förtjust i den nu?

    Gilla

 2. Det var ingen dålig hög! Jag läste nyligen Miniatyrmakaren och älskade den! Om du är intresserad så la jag ut en recension av den på bloggen för några dagar sedan, innehåller inga spoilers! Hehe. Annars är jag också sugen på mer Stephen King, var ett tag sedan jag läste honom nu 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s