Hon har ett sätt att skriva på som rycker tag i mig med detsamma. Kanske för att historien är så spännande och jag hela tiden vill veta vad som väntar. Eller för att huvudpersonerna är både mångbottnade och intressanta. Antagligen pga båda de sakerna och för att historien känns trovärdig, personerna känns trovärdiga och dialogen likaså. Precis som i debutromanen Jag lät dig gå blir jag lurad med en hel del oväntade vändningar. Även om jag i den här boken faktiskt lyckades lista ut några av dem.

Handlingen utspelar sig i London. En kvinna får syn på en bild i en annons i tidningen. Kvinnan på bilden är mycket lik henne själv. Så lik att hon misstänker att det faktiskt är hon. Men vem har tagit bilden och vem har satt in den i tidningen? Under bilden står ett telefonnummer som inte leder någonstans. Kvinnan blir förstås skärrad och bestämmer sig för att ta reda på vem som ligger bakom.

Jag kan varmt rekommendera den här boken till alla er som gillade den första boken!

Betyg: 4,5/5
Sphere, 2016. Paperback.
Språk: Engelska
Sidor: 384

Bild från Adlibris där boken går att beställa på engelska och på svenska.

Annonser

6 reaktioner på ”I See You – Clare Mackintosh

    1. Har du kollat på Crime by the Books blogg eller instagram. Hon recenserar massor av spänningsromaner/thrillers och deckare. Jag har beställt flera böcker efter tips därifrån 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s