Någonting måste ha hänt. Jag har bara läst tre böcker i september. Visserligen har jag märkt att jag läser färre och färre för varje månad, men så få trodde jag ändå inte. Det måste bero på att september har varit en ganska stressig månad. I vanliga fall hinner jag också lyssna på fler böcker på väg till och från jobbet. Sedan 1 september har jag en annan arbetsplats med betydligt kortare resväg. Det innebär att jag varken hunnit läsa särskilt mycket eller lyssna. Jag har dessutom fastnat i en bok på Storytel. Katarina Wennstams Smuts. Jag kommer liksom inte vidare. Har lyssnat på 6 timmar och har 5 timmar kvar. Jag kan ju inte ge upp nu, eller? What Should I Read Next är en podd som jag har lyssnat vansinnigt mycket på istället. Har betat av 80 avsnitt den här månaden.

Antal lästa: 3
Storbritannien: 2
USA: 1
Läst på originalspråk: 2

Bäst: Ingen har varit superduper, men Sharon Boltons Nu ser du mig var nog bäst. Tätt följd av Obsession av Amanda Robson. Den senare var kanske lite mer intressant ändå.

Bilder lånade från Adlibris.

 

2 reaktioner på ”S E P T E M B E R

  1. What Should I Read Next har jag sparat på min lista över poddar jag ska lyssna på men har inte börjat än! Men den är bra då antar jag när du hunnit så många avsnitt 😀

    Gilla

Kommentarer är nu stängda.