Jag började skriva på bloggen Grönkulla januari 2017. Långt efter de flesta andra. Under våren 2017 förstod jag att det började växa fram ett stort svenskt community på instagram, sk bookstagram, och jag övergick mer och mer till att bli aktiv där och bloggen blev åsidosatt. Bookstagram är fantastiskt inspirerande och passar perfekt för exponering av vackra bokomslag, böcker i mysiga miljöer mm, och det är lätt att där snabbt skaffa sig en uppfattning om populära böcker och vilka ”alla” läser just nu. Bookstagram är ett paradis för boknördar. Mig hittar du på @gronkulla_

Jag började dock känna ett sug efter att samla ihop, lista och kategorisera vilket ju inte är så lämpligt på instagram. På den här sidan har jag därför flödat över i sådant och jag hoppas att sidan är lättöverskådlig och att det är lätt att hitta bland flikarna. Bokcirklar ligger mig varmt om hjärtat och de har fått en helt egen flik.

Som barn var jag bokslukare, hade ett långt uppehåll medan jag pluggade och barnen var små, men sedan några år har jag nu kunnat kalla mig bokslukare igen. Mitt bokintresse ligger helt vid sidan av mitt yrke.

Välkommen hit! Lämna gärna en kommentar!

Malena ❤